Bedankt voor je bericht!

We hebben je bericht goed ontvangen en nemen zo spoedig contact met je op. Kijk gerust verder op onze website voor meer informatie over onze producten en ons bedrijf.

Wie zijn wij?

Aerox heeft meer dan 30 jaar ervaring in geurbestrijding. Het bedrijf werd in 1974 opgericht als specialist in de ontwikkeling en productie van stoffilters en luchtwassers. We heetten toen Jongerius Aerob. We richten ons inmiddels alleen op onze zelfontwikkelde Aerox-Injector, die is gebaseerd op koude-plasma-technologie. Ons distributienetwerk reikt wereldwijd.

We hebben ervaring met veel verschillende industrieën en hun specifieke processen, kenmerken en eisen. Daarnaast hebben we inmiddels veel kennis opgebouwd van de bron en samenstelling van geuren in verschillende industrieën en kennen we de wetenschappelijke tools en processen om de complexiteit van iedere unieke situatie te onderzoeken. Ook zijn alle ins en outs van de relevante international wet- en regelgeving en de bijbehorende eisen bij ons bekend.

Meer over ons?

Team Aerox

Bij Aerox zijn we trots op ons toegewijde team van professionals. Elk lid brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee, wat ons in staat stelt om innovatieve en hoogwaardige oplossingen te leveren. Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector, bestaat ons team uit gepassioneerde individuen die zich inzetten om de beste service te bieden en continu te streven naar vooruitgang en verbetering in alles wat we doen.

Distribiteurs

Met een uitgebreid netwerk van distributeurs dat zich uitstrekt over de hele wereld, heeft Aerox een sterke positie opgebouwd in het leveren van onze koude plasma-injectietechnologie. Deze langdurige relaties, opgebouwd over meer dan 25 jaar, stellen ons in staat om onze hoogwaardige Aerox-Injectors efficiënt en effectief te leveren, waarbij we consistentie en uitstekende service handhaven, ongeacht waar onze klanten zich bevinden.

Industrieën die wij bedienen

Diervoer
Vissenvoer
Huisdierenvoer
Tabak
Rubber
Oliehoudende Zaden
Voeding
Overige Industrieën

Aerox-Injector

De Aerox-Injector is een innovatief geurbestrijdingssysteem gebaseerd op injectietechnologie dat aan het uiteinde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. Al meer dan 250 fabrieken over de hele wereld profiteren van onze bewezen effectieve technologie.

Aerox RCO

De Aerox RCO lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent sit amet massa condimentum, malesuada metus non, pellentesque mauris. Quisque a elementum lectus. Nam consequat maximus dui, sed tempus est blandit vitae.