Technologie

De Aerox-Injector is een innovatief geurbestrijdingssysteem gebaseerd op injectietechnologie dat aan het einde van een schoorsteen wordt geïnstalleerd. Al meer dan 250 fabrieken over de hele wereld profiteren van onze bewezen effectieve technologie.

Het fundament van onze technologie

Bij Aerox geloven we in de kracht van geavanceerde technologie. Onze producten, zoals de Aerox-Injector, zijn het resultaat van intensieve samenwerking met universiteiten, onderzoekscentra en onze klanten. Alle oplossingen die we bieden maken gebruik van koud-plasmatechnologie, een duurzame en effectieve methode voor het reduceren van geuruitstoot.

Wat is koud plasma?

Koud plasma is een geïoniseerd gas dat elektriciteit geleidt, reageert op veranderingen in elektrische en magnetische velden, en chemische reacties versnelt. Dit plasma wordt opgewekt met behulp van elektriciteit en maakt het mogelijk om geurdeeltjes al bij kamertemperatuur te verbranden. Het resultaat is een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor geurproblemen.

Onze koud-plasma oplossing: de Aerox-Injector

In onze Aerox-Injector wordt schone buitenlucht door speciaal ontwikkelde koud-plasmamodulen gevoerd, die de lucht omzetten in een geagiteerd en reactief gasmengsel, ook wel actieve zuurstof genoemd. Dit reactieve gas gaat vervolgens een zeer snelle oxidatiereactie aan met de geurdeeltjes in de proceslucht, waardoor mensen de geoxideerde geurdeeltjes niet meer kunnen ruiken.

Voortdurende innovatie

Ook onze nieuwere producten maken gebruik van deze baanbrekende technologie. We blijven deze technologie verder ontwikkelen en verbeteren om ervoor te zorgen dat onze oplossingen blijven voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten. We kijken uit naar het onthullen van meer innovaties in de nabije toekomst.

Eenvoudig onderhoud

Bij Aerox zijn we trots op de eenvoud van onderhoud van onze producten. Onze apparatuur functioneert autonoom en optimaal voor 8.000 uur voordat onderhoud nodig is, en productie kan ondertussen gewoon doorgaan. Dankzij de modulaire opbouw van onze producten zijn flexibele uitbreidingen en updates mogelijk. Zo verzekeren we u van state-of-the-art technologie met vele voordelen.

Meer over onze technologie?

Doorontwikkeling

Met meer dan 25 jaar ervaring in de koude plasma injectie technologie heeft Aerox veel ervaring opgedaan en verwerkt in onze Aerox-Injectors. Onze producten zijn dan ook over de hele wereld verspreid, waaronder een aantal die na 20 jaar nog steeds uiterst actief zijn in het bestrijden van geur.

Duurzaamheid

De Aerox-Injector is de duurzaamste industriële geur reductie oplossing. Specifiek ontworpen in oog op het milieu en de mogelijkheid om bijna alle onderdelen te kunnen recyclen. Het enige wat een Aerox-Injector nodig heeft is een klein beetje energie.

Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?

Aerox-Injector

De Aerox-Injector is een innovatief geurbestrijdingssysteem gebaseerd op injectietechnologie dat aan het uiteinde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. Al meer dan 250 fabrieken over de hele wereld profiteren van onze bewezen effectieve technologie.

Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?