Over ons

Aerox heeft meer dan 30 jaar ervaring in geurbestrijding. Het bedrijf werd in 1974 opgericht als specialist in de ontwikkeling en productie van stoffilters en luchtwassers. We heetten toen Jongerius Aerob. We richten ons inmiddels alleen op onze zelfontwikkelde Aerox-Injector, die is gebaseerd op koude-plasma-technologie. Ons distributienetwerk reikt wereldwijd.

Geurbestrijding voor de industrie

Het jaar 1994 vormt een mijlpaal in onze bedrijfsgeschiedenis. Ontwikkelingen in wetgeving en steeds hogere markteisen leidden tot de ontwikkeling van de Aerox-Injector, in samenwerking met een toonaangevend bedrijf in de markt. We besloten toen definitief onze koers te verleggen naar de verdure ontwikkeling van deze revolutionaire technologie. Daarmee leveren we de meest effectieve én duurzame oplossing voor geurreductie.

Voorturend onderzoek

De nieuwe bedrijfsstrategie vroeg om een nieuwe naam: Aerox. Het is de afkorting van Advanced Electron Ray OXidator, waarmee de basis van de technologie omschreven wordt. Ons Research & Development Team zoekt voortdurend naar methodes om onze technologie nog verder te verbeteren, waardoor het de meest compacte en duurzame oplossing ter wereld blijft.

Kennis van industrieën

We hebben ervaring met veel verschillende industrieën en hun specifieke processen, kenmerken en eisen. Daarnaast hebben we inmiddels veel kennis opgebouwd van de bron en samenstelling van geuren in verschillende industrieën en kennen we de wetenschappelijke tools en processen om de complexiteit van iedere unieke situatie te onderzoeken. Ook zijn alle ins en outs van de relevante international wet- en regelgeving en de bijbehorende eisen bij ons bekend.

Best Available Technology

We nemen actief deel aan diverse international platforms en initiatieven die zijn gericht op geurbestrijding. Overheden en opdrachtgevers over de hele wereld erkennen de Aerox-Injector als de Best Available Technology (BAT) in de markt. Aerox heeft een bijdrage geleverd aan de Standards of The Association of German Engineers (VDI).

Aerox is onderdeel van Pindustry en de Verder Groep. De Verder Groep is door Management Team (MT) verkozen tot dé nummer 1 in de Nederlandse top 100 maakindustrie!

De nummers achter Aerox

0
miljoen m³/uur

Schoongemaakte lucht door
alle Aerox-Injectors

0
continenten

Waar Aerox succesvol industriële
geurreductie verzorgt

0
plus

Distributeurs en service-
centra wereldwijd

0
jaar

Ervaring met koude plasma
technologie als uitvinder

0
miljoen m³/uur

Schoongemaakte lucht door alle Aerox-Injectors

0
continenten

Waar Aerox succesvol industriële geurreductie verzorgt

0
plus

Distributeurs en service-
centra wereldwijd

0
jaar

Ervaring met koude plasma technologie als uitvinder

Meer over ons?

Team Aerox

Bij Aerox zijn we trots op ons toegewijde team van professionals. Elk lid brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee, wat ons in staat stelt om innovatieve en hoogwaardige oplossingen te leveren. Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector, bestaat ons team uit gepassioneerde individuen die zich inzetten om de beste service te bieden en continu te streven naar vooruitgang en verbetering in alles wat we doen.

Distribiteurs

Met een uitgebreid netwerk van distributeurs dat zich uitstrekt over de hele wereld, heeft Aerox een sterke positie opgebouwd in het leveren van onze koude plasma-injectietechnologie. Deze langdurige relaties, opgebouwd over meer dan 25 jaar, stellen ons in staat om onze hoogwaardige Aerox-Injectors efficiënt en effectief te leveren, waarbij we consistentie en uitstekende service handhaven, ongeacht waar onze klanten zich bevinden.

Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?

Aerox-Injector

De Aerox-Injector is een innovatief geurbestrijdingssysteem gebaseerd op injectietechnologie dat aan het uiteinde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. Al meer dan 250 fabrieken over de hele wereld profiteren van onze bewezen effectieve technologie.

Aerox RCO

De Aerox-RCO is een innovatief emissiecontrolesysteem gebaseerd op katalytische technologie dat aan het einde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. De Aerox-RCO (Regeneratieve Katalytische Oxidizer) vernietigt de emissies.