Nieuwe en verbeterde testkoffer

Contact

Aerox b.v.
Utrechtseweg 4a
3451 GG Vleuten

Tel: 030 677 91 80
E-mail: info@aerox.nl

Blijf op de hoogte

We laten graag aan onze prospects zien hoe onze Aerox®-Injector werkt. Liefst op locatie. Natuurlijk kunnen we niet het hele systeem meenemen, maar we hebben wel een kleine versie in een testkoffer die het neutraliserende effect kan aantonen.

Dankzij de testkoffer kunnen prospects een ‘sneak preview’ krijgen van onze revolutionaire technologie. Onze geurspecialisten nemen ter plaatse een sample van de luchtuitstoot. Dit wordt gefilterd door het systeem. We nodigen de prospect vervolgens uit om aan de frisse lucht te ruiken om het verschil te ervaren. Onlangs gaven we onze testkoffer een nieuwe look.

Frisse lucht gegarandeerd

Aerox belooft frisse lucht voor uw buren. Dankzij onze nieuwe testkoffer hoeft u ons niet op ons woord te geloven – u kunt zelf ruiken hoe groot het effect van de Aerox®-Injector op de proceslucht van uw fabriek kan zijn.

Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?

Aerox-Injector

De Aerox-Injector is een innovatief geurbestrijdingssysteem gebaseerd op injectietechnologie dat aan het uiteinde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. Al meer dan 250 fabrieken over de hele wereld profiteren van onze bewezen effectieve technologie.

Aerox RCO

De Aerox RCO lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent sit amet massa condimentum, malesuada metus non, pellentesque mauris. Quisque a elementum lectus. Nam consequat maximus dui, sed tempus est blandit vitae.