Doorontwikkeling

Met meer dan 25 jaar ervaring in de koude plasma injectie technologie heeft Aerox veel ervaring opgedaan en verwerkt in onze Aerox-Injectors. Onze producten zijn dan ook over de hele wereld verspreid, waaronder een aantal die na 20 jaar nog steeds uiterst actief zijn in het bestrijden van geur. Dit maakt de Aerox-Injector een door en door bewezen oplossing voor geurproblemen. Onze mening is echter dat onze machine nooit af is. Het R&D team bij Aerox is constant aan het werk om onze Aerox-Injector beter te maken. De focus is daarbij voornamelijk op:

 

Het verminderen van energie kosten

Onze Aerox-Injector energiezuiniger maken is een van de kernwaarden van ons onderzoek. Naast het omlaag brengen van de bedrijfskosten van de Aerox®-Injector is een tweede doel het verminderen van onze impact op het milieu. De Aerox-Injector is al de milieuvriendelijkste oplossing voor geurproblemen op de markt maar wij zien hem graag nog groener!

De behaalde geurreductie verhogen

De Aerox-Injector is bewezen om geuren te behandelen in verschillende markten. Er zijn echter geuren die lastiger te bestrijden zijn met onze koude plasma behandeling. Onze onderzoekers zijn daarom bezig met het verbeteren van de geurbestrijding van ons koud plasma maar ook om onze technologie te combineren met andere toepassingen.

Het verbeteren van onze service kwaliteit

Our excellent service is one of the things that makes Aerox so good. We would like to maintain our service at the level that our customers have become accustomed to or to exceed it. Our researchers are therefore looking for ways to improve this. We do this through a combination of feedback from customers and the application of new technological innovations.

De Aerox-Injector aan de wensen van de klant aanpassen

We realiseren ons dat elke fabriek en elk proces anders is. In het verleden hebben we onze producten aan moeten passen aan verschillende omgevingen, andere elektriciteitsnetwerken en om te werken bij nieuwe processen. We weten dat de klant zijn fabriek en zijn proces het best kent. Aerox werkt daarom nauw samen met zijn klanten om de beste industriële geurbestrijding op de markt te kunnen leveren.

Aerox-Injector

The Aerox-Injector is an innovative odor control system based on injection technology that is installed at the end of a production process or in the chimney. More than 250 factories around the world already benefit from our proven effective technology.

Aerox RCO

The Aerox-RCO is an innovative emission control system based on catalytic technology that is installed at the end of a production process or in the stack. The Aerox-RCO (Regenerative Catalytic Oxidizer) destroys emissions.

Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?

Meer over onze technologie?

Duurzaamheid

De Aerox-Injector is de duurzaamste industriële geur reductie oplossing. Specifiek ontworpen in oog op het milieu en de mogelijkheid om bijna alle onderdelen te kunnen recyclen. Het enige wat een Aerox-Injector nodig heeft is een klein beetje energie.

Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?