Aerox werkt mee aan VDI-richtlijnen voor geurreductie

Contact

Aerox b.v.
Utrechtseweg 4a
3451 GG Vleuten

Tel: 030 677 91 80
E-mail: info@aerox.nl

Blijf op de hoogte

Pieter Leenders van Aerox heeft een bijdrage geleverd aan de VDI-richtlijnen voor geurreductie met koud plasma: het principe waarop ook de Aerox®-Injector is gebaseerd. De VDI-richtlijnen gelden in Duitsland en een groot aantal andere Europese landen als dé standaarden waaraan leveranciers van technische processen en installaties zich naar kunnen verhouden.

In het voorjaar van 2016 zijn de nieuwe VDI-richtlijnen (VDI-2441) officieel uitgebracht. Vier jaar geleden werd Aerox al uitgenodigd om zitting te nemen in de werkgroep die de nieuwe richtlijnen heeft samengesteld. Het is als producent van installaties in geurreductie niet verplicht om aan de eisen van de richtlijnen te voldoen. Wel stellen veel belangrijke opdrachtgevers het als voorwaarde in het offertetraject. Daarmee zijn ze verzekerd van de hoogste kwaliteit.

VDI bijbel voor techneuten

“Het is voor Aerox een enorme eer om hiervoor uitgenodigd te worden,” zegt Pieter Leenders hierover. “Voor veel techneuten gelden de VDI-richtlijnen als de bijbel. Het betekent dat Aerox wereldwijd toonaangevend leverancier is van Non Thermal Plasma-injectietechnologie. En uiteraard voldoet ons product aan de richtlijnen die we zelf mede hebben opgesteld.”

Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?

Aerox-Injector

De Aerox-Injector is een innovatief geurbestrijdingssysteem gebaseerd op injectietechnologie dat aan het uiteinde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. Al meer dan 250 fabrieken over de hele wereld profiteren van onze bewezen effectieve technologie.

Aerox RCO

De Aerox RCO lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent sit amet massa condimentum, malesuada metus non, pellentesque mauris. Quisque a elementum lectus. Nam consequat maximus dui, sed tempus est blandit vitae.