Jonker Petfood

Complementerende geurreductie oplossingen.

Nederlands diervoeder bedrijf Jonker Petfood heeft een Aerox-Injector geïnstalleerd naast een scrubber om hun gewenste geurreductie te halen.

Jonker Petfood installeerde in eerste instantie een scrubber om hun geuruitstoot, afkomend van twee productielijnen, te verminderen. De totale luchtstroom bleek echter te groot om door de scrubber alleen behandeld te worden. Om de gehele luchtstroom te behandelen kwam Jonker Petfood terecht bij Aerox.

Complementerende geurreductie oplossingen.

Jonker Petfood vroeg Aerox om een geurreductie oplossing te bedenken die de gewenst reductie opleverde maar ook de scrubber gebruikte. Aerox adviseerde om de totale luchtstroom op te splitsen en twee verschillende leidingen te gebruiken. De scrubber kan dan een kleinere luchtstroom behandelen. De overgebleven lucht kan behandeld worden door een compacte Aerox-Injector.

Tevreden klant

In 2011 werd de Aerox-Injector geïnstalleerd en behandelt sindsdien met success de luchtstroom. Geurmetingen bewezen dat de Aerox-Injector een groot deel van de geurdeeltjes verwijderde. Jonker Petfood was zeer tevreden met de machine en besloot zelfs om een tweede aan te schaffen bij de uitbreiding van hun productieproces.

Over de opdrachtgever

Jonker Petfood BV is actief in de grootschalige productie van droog geëxtrudeerde honden- en kattenvoeding in hetbasis, medium en premium marktsegment.

Aerox-Injector

De Aerox-Injector is een innovatief geurbestrijdingssysteem gebaseerd op injectietechnologie dat aan het uiteinde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. Al meer dan 250 fabrieken over de hele wereld profiteren van onze bewezen effectieve technologie.

Aerox RCO

De Aerox-RCO is een innovatief emissiecontrolesysteem gebaseerd op katalytische technologie dat aan het einde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. De Aerox-RCO (Regeneratieve Katalytische Oxidizer) vernietigt de emissies.

Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?