Rothkötter

De beste geurbestrijding in diervoeder

Eén van onze langste samenwerkingen in diervoeder

Rothkötter is erg gezet op het onderhouden van relaties met de buurtbewoners van hun fabrieken. In 1998 vond Rothkötter Aerox en leverden we onze eerste Aerox-Injector aan het Duitser bedrijf. Vanwege het succes in het verwijderen van de geur afkomstig van hun gevogelte behandelingslijnen leverde Aerox nog drie machines in 2001.

Rothkötter heeft proeven gedaan met meerdere bedrijven op zoek naar de beste geurbestrijding.

Ondanks dat onze Aerox-Injectors geweldig werk leverde ging Rothkötter proeven doen met concurrerende bedrijven toen ze een nieuwe fabriek wilde openen. De resultaten van de proeven lieten zien dat de Aerox-Injector echt de beste techniek op de markt was voor industriële geurbestrijding. Rothkötter besloot om weer met Aerox te gaan en bestelde nog drie machines voor de nieuwe fabriek.

Negen Aerox-Injectors in bedrijf

Nadat ons product getest is tegen onze concurrenten weet Rothkötter nu dat de Aerox-Injector de beste industriële geurbestrijding op de markt biedt. Als Rothkötter een volgend geurprobleem heeft zijn wij overtuigt dat Rothkötter weer bij ons zal aankloppen. Hedendaags heeft Rothkötter negen Aerox-Injectors in bedrijf op twee verschillende locaties.

Over de opdrachtgever

Rothkötter mengvoeders werd in 1959 opgericht door Franz Rothkötter en heeft zich intussen gespecialiseerd op de productie van varkens- en pluimveevoeders voor de fokkerij en vleesproductie.

Aerox-Injector

De Aerox-Injector is een innovatief geurbestrijdingssysteem gebaseerd op injectietechnologie dat aan het uiteinde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. Al meer dan 250 fabrieken over de hele wereld profiteren van onze bewezen effectieve technologie.

Aerox RCO

De Aerox-RCO is een innovatief emissiecontrolesysteem gebaseerd op katalytische technologie dat aan het einde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. De Aerox-RCO (Regeneratieve Katalytische Oxidizer) vernietigt de emissies.

Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?