Overige industrieën

In veel verschillende industrieën veroorzaken productieprocessen onaangename geuren in de proceslucht. De Aerox-Injector kan de perfecte oplossing zijn om de uitstoot van geuren tot een minimum te beperken.

Ervaring met uiteenlopende industrieën

We hebben ervaring met veel verschillende industrieën en hun specifieke processen, kenmerken en eisen. We beschikken ook over de knowhow van de bron en samenstelling van verschillende geuren, evenals over wetenschappelijke tools en processen om de complexiteit van elke unieke situatie te onderzoeken. Relevante regelgeving en wettelijke vereisten hebben voor ons geen geheimen.

Behandeling van meerdere luchtstromen tegelijk

Onze revolutionaire niet-thermische plasmatechniek kan allerlei soorten onaangename geuren behandelen. In veel gevallen kunnen we meerdere luchtstromen samenbrengen in één kanaal. Door dit te doen, kunnen we de lucht van meerdere productielijnen tegelijk behandelen. Afhankelijk van het type geur en het volume kan één compacte Aerox-Injector tot wel 240.000 m³/u proceslucht behandelen.

Succesverhalen

Industrieën die wij bedienen

Diervoer
Vissenvoer
Huisdierenvoer
renewable ingredients
Rubber
Oliehoudende Zaden
Voeding
Overige Industrieën
Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?

Aerox-Injector

De Aerox-Injector is een innovatief geurbestrijdingssysteem gebaseerd op injectietechnologie dat aan het uiteinde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. Al meer dan 250 fabrieken over de hele wereld profiteren van onze bewezen effectieve technologie.

Aerox RCO

De Aerox-RCO is een innovatief emissiecontrolesysteem gebaseerd op katalytische technologie dat aan het einde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. De Aerox-RCO (Regeneratieve Katalytische Oxidizer) vernietigt de emissies.