Renewable Ingredients

Het hergebruiken van ingrediënten zorgt bij productie voor net zoveel geuroverlast. Dit wordt als onaangenaam ervaren door de omgeving. 

Milieuvriendelijke geurreductie

Bedrijven zijn steeds meer bezig met duurzaamheid, het milieu en het klimaat. Dit doen zij door onder andere door overgebleven hulpbronnen te hergebruiken tijdens de productie. Hierdoor gaan deze bedrijven onnodige verspilling tegen. Maar ook bij deze productie ontstaat er geuroverlast. 
De Aerox-injector kan de perfecte oplossing zijn om de uitstoot van geuren tot een minimum te beperken.

Best Available Technology

Aerox werkt sinds 2005 samen met wereldspelers uit verschillende industrieën. Samen hebben we de Aerox-Injector geperfectioneerd voor deze industrieën. Tientallen Aerox-Injectors over de hele wereld hebben inmiddels bewezen dat ze geuroverlast kunnen verminderen voor tot wel 90%. Niet voor niets zijn wij aangewezen als ‘Approved Supplier’ en de Aerox-Injector als ‘Best Available Technology’ door diverse overheden.

Industrieën die wij bedienen

Diervoer
Vissenvoer
Huisdierenvoer
Renewable Ingredients
Rubber
Oliehoudende Zaden
Voeding
Overige Industrieën
Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?

Aerox-Injector

De Aerox-Injector is een innovatief geurbestrijdingssysteem gebaseerd op injectietechnologie dat aan het uiteinde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. Al meer dan 250 fabrieken over de hele wereld profiteren van onze bewezen effectieve technologie.

Aerox RCO

De Aerox-RCO is een innovatief emissiecontrolesysteem gebaseerd op katalytische technologie dat aan het einde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. De Aerox-RCO (Regeneratieve Katalytische Oxidizer) vernietigt de emissies.