Team Aerox

Bij Aerox geloven we dat het onze mensen zijn die ons onderscheiden. Ons team van deskundige professionals is de drijvende kracht achter onze baanbrekende technologieën en wereldwijde succes. Ontdek wie wij zijn en leer meer over de mensen die dag in dag uit toegewijd werken om de beste geurbestrijdingsoplossingen aan te bieden.

Wie wij zijn

Het jaar 1994 was een keerpunt in onze geschiedenis. Veranderingen in wetgeving en stijgende markteisen leidden tot de creatie van de Aerox-Injector, ontwikkeld in samenwerking met een toonaangevende partner in de industrie. Vanaf dat moment hebben we besloten ons volledig te richten op de verdere ontwikkeling van deze revolutionaire technologie, waarmee we de meest effectieve en duurzame oplossing voor geurreductie leveren.

Wat wij doen

Bij Aerox zijn we er trots op dat we de wereld helpen om geuroverlast te bestrijden. Onze innovatieve oplossingen, die het resultaat zijn van jarenlang onderzoek en ontwikkeling, worden gebruikt door bedrijven in diverse industrieën over de hele wereld. We zijn voortdurend bezig om onze producten en technologieën verder te verbeteren en te verfijnen om zo onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden. Onze prioriteit is altijd om een significante bijdrage te leveren aan een duurzamere en geurvrijere wereld.

Kennis van industrieën

We hebben ervaring met veel verschillende industrieën en hun specifieke processen, kenmerken en eisen. Daarnaast hebben we inmiddels veel kennis opgebouwd van de bron en samenstelling van geuren in verschillende industrieën en kennen we de wetenschappelijke tools en processen om de complexiteit van iedere unieke situatie te onderzoeken. Ook zijn alle ins en outs van de relevante international wet- en regelgeving en de bijbehorende eisen bij ons bekend.

Meer over ons?

Distribiteurs

Met een uitgebreid netwerk van distributeurs dat zich uitstrekt over de hele wereld, heeft Aerox een sterke positie opgebouwd in het leveren van onze koude plasma-injectietechnologie. Deze langdurige relaties, opgebouwd over meer dan 25 jaar, stellen ons in staat om onze hoogwaardige Aerox-Injectors efficiënt en effectief te leveren, waarbij we consistentie en uitstekende service handhaven, ongeacht waar onze klanten zich bevinden.

Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?

Aerox-Injector

De Aerox-Injector is een innovatief geurbestrijdingssysteem gebaseerd op injectietechnologie dat aan het uiteinde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. Al meer dan 250 fabrieken over de hele wereld profiteren van onze bewezen effectieve technologie.

Aerox RCO

De Aerox-RCO is een innovatief emissiecontrolesysteem gebaseerd op katalytische technologie dat aan het einde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. De Aerox-RCO (Regeneratieve Katalytische Oxidizer) vernietigt de emissies.