Duurzaamheid

De Aerox-Injector is de duurzaamste oplossing voor industriële geurreductie. Specifiek ontworpen in oog op het milieu en de mogelijkheid om bijna alle onderdelen te kunnen recyclen. Het enige wat een Aerox-Injector nodig heeft is een klein beetje energie. De Aerox-Injector heeft een lange levensduur en garandeert duurzame geur reductie:

Alleen stroom

Ons doel is om de Aerox-Injector op zo min mogelijk middelen te laten draaien en de machine gelijktijdig zo klein mogelijk te houden. Ons milieu vriendelijke geur reductie system draait alleen op stroom en verder niets. Het systeem is daarom, in vergelijking tot systemen die brandstof, water of chemicaliën gebruiken, beter voor het milieu. Een van de grootste voordelen van onze koude plasma technologie is dat het ionisatie proces begint op kamertemperatuur. Normaal gesproken ontstaat dit proces bij veel hogere temperaturen. Het systeem heeft hierdoor relatief weinig stroom nodig en houd de CO2 uitstoot laag. Door voortdurend onderzoek uit te voeren proberen we de energiebehoefte nog lager te krijgen en de machine nog meer te verkleinen.

Zonder Afval

Door het filtratiesysteem hoeven de plasma modules maar eens in de 8,000 bedrijfsuren vervangen te worden. Als de modules vervangen worden proberen we zo veel mogelijk van de oude modules te hergebruiken. De onderdelen die niet direct hergebruikt kunnen worden worden gerecycled, hierdoor word er niks weggegooid. We zijn er trots op dat de Aerox-Injector geen afval, afvalwater of rest chemicaliën achterlaat. 

Lange termijn investering

Dankzij de uiterst lange levensduur van de Aerox-Injector houden we de belasting voor het milieu zeer laag. Een Aerox-Injector is namelijk een lange termijn investering, dat blijkt ook uit het feit dat onze producten aan klanten over de hele wereld worden verkocht. Waaronder systemen die al meer dan 20 jaar meegaan. Een getal dat elk jaar steeds groter wordt.

Gemakkelijke integratie

Omdat onze technologie gebaseerd is op het principe van injectie is het relatief makkelijk te integreren in het productieproces. Onze Aerox-Injector hoeft niet in de ventilatieschacht opgenomen te worden maar kan buiten de bestaande systemen geplaatst worden. Hierdoor hoeven er geen grote veranderingen gedaan te worden en is er bijna geen verloren productietijd nodig.

Aerox-Injector

De Aerox-Injector is een innovatief geurbestrijdingssysteem gebaseerd op injectietechnologie dat aan het uiteinde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. Al meer dan 250 fabrieken over de hele wereld profiteren van onze bewezen effectieve technologie.

Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?

Meer over onze technologie?

Doorontwikkeling

Met meer dan 25 jaar ervaring in de koude plasma injectie technologie heeft Aerox veel ervaring opgedaan en verwerkt in onze Aerox-Injectors. Onze producten zijn dan ook over de hele wereld verspreid, waaronder een aantal die na 20 jaar nog steeds uiterst actief zijn in het bestrijden van geur.

Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?