Werkwijze

Bij Aerox hanteren we een nauwgezette werkwijze, van haalbaarheidsstudies tot aan continue monitoring na installatie. Met elke stap garanderen we optimale geurbestrijding, aangepast aan de specifieke uitdagingen van uw bedrijf. Onze toewijding zorgt voor een naadloze integratie en maximale effectiviteit in elke industrie.

Haalbaarheidsstudie

Om er zeker van te zijn dat onze Aerox-Injector de vereiste geurreductie biedt, zal er een haalbaarheidsstudie uitgevoerd worden. Deze studie bestaat uit de volgende stappen:

  • Vragenlijst versturen om de details van de aanvraag in kaart te brengen.
  • Gesprek waarin de verdere behoeftes van de aanvrager naar voren zullen
    komen. Tevens zal een uitleg over de technologie gegeven worden.
  • Door de expertise van onze chemici en technologen zal worden geconcludeerd
    of de aanvraag haalbaar is.
De tweede stap in de haalbaarheidsstudie zal een test zijn. Aerox kan twee soorten testen op locatie uitvoeren.

1. De Micro Aerox-Injector is de kleinste Aerox geurbestrijdingsunit, die is ontworpen voor indicatieve testen op locatie. Middels deze test kan proceslucht worden behandeld. De behandelde proceslucht kan vervolgens door uw interne geurpanel beoordeeld worden.

2. Met de minitest zal een continue hoeveelheid van de proceslucht behandeld worden. Hierdoor kunnen er, voor- en na de mini test, monsters worden genomen door een onafhankelijk geurmeetbureau. Door deze test op verschillende standen uit te voeren kan Aerox het beste advies geven voor het specifieke geurprobleem.

Als ons team niet zelf naar uw locatie kan reizen, hoeft u zich geen zorgen temaken. Met ons netwerk van distributeurs en servicecentra kunnen we onze tests
op locatie uitvoeren met lokale professionals. Onze experts in Nederland kunnen assisteren tijdens het testproces vanuit ons kantoor in Vleuten. Op deze manier kunnen we garanderen dat de tests succesvol en vlot verloopt

Ontwerp

Nadat in de test is bepaald welke capaciteit benodigd is voor een goede geurreductie kan begonnen worden met het ontwerp. Om tot het juiste ontwerp te komen zal de technische afdeling van Aerox in samenspraak met de klant de configuratie bepalen.

Test voor transport

Voordat we de Aerox-Injector opsturen naar de klant wordt een Factory Acceptance Test uitgevoerd. Met deze test kunnen we bevestigen dat de Injector volledig naar behoren werkt en klaar is om het geurprobleem op te lossen. De klant wordt uitgenodigd om bij deze test aanwezig te zijn en kan desgewenst een instructie krijgen over de bediening van het systeem. Nadat alle testen met goed gevolg zijn afgelegd wordt het systeem getransporteerd naar de klant.

Installatie en commissioning

Als het systeem aangekomen is op locatie en geïnstalleerd, dan zal Aerox de inbedrijfsstelling uitvoeren. Als de Aerox-Injector volledig operationeel is kunnen de instellingen aangepast worden om in alle situaties de beste geurreductie te realiseren. Het inbedrijfstellingsproces omvat ook de training van lokale operators. De eigen operators moeten de basisfunctionaliteiten van de Aerox-Injector kunnen bedienen.

Tijdens deze laatste stap voeren we ook nog een Site Acceptance Test uit. Deze test laat zien of de machine volledig functioneert en er in het transport niks verkeerd is gegaan.

Service en onderhoud

Na de verkoop en de commissioning zal ons team klaar staan om te assisteren waar nodig.

De Aerox-Injector zal continue via het IoT platform met online dashboard in de gaten worden gehouden door onze service coördinator om te kijken of de machine naar behoren werkt. In het onwaarschijnlijke geval dat er problemen zijn worden deze meteen opgemerkt en worden deze zo snel mogelijk verholpen.

Onderhoud wordt in goed overleg met de klant gepland en uitgevoerd. Onze
Aerox-Injector is ontworpen zodat onderhoud uitgevoerd kan worden zonder dat het productie proces stilgelegd hoeft te worden.

Meer over onze technologie?

Doorontwikkeling

Met meer dan 25 jaar ervaring in de koude plasma injectie technologie heeft Aerox veel ervaring opgedaan en verwerkt in onze Aerox-Injectors. Onze producten zijn dan ook over de hele wereld verspreid, waaronder een aantal die na 20 jaar nog steeds uiterst actief zijn in het bestrijden van geur.

Duurzaamheid

De Aerox-Injector is de duurzaamste industriële geur reductie oplossing. Specifiek ontworpen in oog op het milieu en de mogelijkheid om bijna alle onderdelen te kunnen recyclen. Het enige wat een Aerox-Injector nodig heeft is een klein beetje energie.

Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?

Aerox-Injector

De Aerox-Injector is een innovatief geurbestrijdingssysteem gebaseerd op injectietechnologie dat aan het uiteinde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. Al meer dan 250 fabrieken over de hele wereld profiteren van onze bewezen effectieve technologie.

Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?