AarhusKarlshamn

Tevreden omwonenden

De Aerox-Injector in Aarhus wordt begeleid door een windrichting apparaat om energie te besparen.

Aarhus Karlhamn (AAK) is een zaadolie verwerkingsfabriek gelegen in een havenstad in Denemarken. Vanaf 2006 is één Aerox-Injector genoeg om alle proceslucht die van de koelers van de raapzaad productie lijn komt te behandelen.

Tevreden omwonenden

In eerste instantie bouwde AAK een 80 meter hoge schoorsteen. Deze maatregel bleek niet genoeg te zijn om alle klachten over zaadolie geuren tegen te gaan. Om de omwonenden tevreden te stellen installeerde AAK een Aerox-Injector buiten de fabriek tegen de schoorsteen aan. Door middel van de Aerox-Injector werd de gewenste geurreductie gehaald.

Energiebesparende windrichting apparaat

Deze Aerox-Injector wordt gecontroleerd door een digitaal apparaat op basis van de windrichting. Dit betekent dat, als de wind van de fabriek naar zee waait, geen van de omwonenden de zaadolie geur kan ruiken. De machine kan dan uitgezet worden of op een lagere capaciteit. Hierdoor worden er kosten en energie bespaard. AAK heeft aan ons laten weten dat al hun verwachtingen gehaald zijn en dat contact met ons service team altijd erg positief is geweest.

Aerox-Injector

De Aerox-Injector is een innovatief geurbestrijdingssysteem gebaseerd op injectietechnologie dat aan het uiteinde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. Al meer dan 250 fabrieken over de hele wereld profiteren van onze bewezen effectieve technologie.

Aerox RCO

De Aerox-RCO is een innovatief emissiecontrolesysteem gebaseerd op katalytische technologie dat aan het einde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. De Aerox-RCO (Regeneratieve Katalytische Oxidizer) vernietigt de emissies.

Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?