Dairygold

Sproeidroger geurbestrijding

De proceslucht van Dairygold’s spuitdrogers, die sterke kaasgeuren bevat, wordt met succes behandeld door een Aerox-Injector.

Dairygold in Frankrijk gebruikt een sproeidroger om poeders te produceren als eindproduct van milk en kaas. De lucht die van de sproeidrogers komt bevat veel geur. Zeker sommige producten met gerijpte kaas kunnen een sterke geur veroorzaken welke tot klachten van omwonenden hebben geleidt.

Sproeidroger geurbestrijding

Aerox heeft pilot tests uitgevoerd in de Dairygold fabriek op meerdere kaasproducten. De testresultaten waren erg positief en gaven Dairygold een goede reden om een Aerox®-Injector aan te schaffen. De eerste machine werd besteld in 2010 en is sindsdien in gebruik. Dit was onze eerste machine die gebruikt wordt bij sproeigedroogte kaasproducten.

Hete luchtstromen behandelen

De Aerox-Injector is geschikt voor alle temperaturen en vochtigheid niveaus. De proceslucht die 70 tot 90 graden is kan daarom behandeld worden zonder veranderingen of toevoegingen aan de leidingen. Dairygold is erg tevreden met de Aerox®-Injector omdat testen een hele hoge geurreductie laten zien.

Over de opdrachtgever

Dairygold supplies premium cheeses & dairy nutritionals made from milk whey & casein to the global marketplace, including infant formulae & protein powders.

Aerox-Injector

De Aerox-Injector is een innovatief geurbestrijdingssysteem gebaseerd op injectietechnologie dat aan het uiteinde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. Al meer dan 250 fabrieken over de hele wereld profiteren van onze bewezen effectieve technologie.

Aerox RCO

De Aerox-RCO is een innovatief emissiecontrolesysteem gebaseerd op katalytische technologie dat aan het einde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. De Aerox-RCO (Regeneratieve Katalytische Oxidizer) vernietigt de emissies.

Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?