Grobest

Geurbestrijding met twee Aerox-Injectors

Aerox heeft de visvoeder fabriek van Grobest in China van een flexibele en duurzame geurbestrijding oplossing voorzien.

Grobest Shunde is een visvoeder fabriek in China dat visvoeder produceert op twee extruder lijnen maar ook garnaalvoeder op drie pellet lijnen. In 2011 verzocht de Grobest groep ons om on-site tests uit te voeren voor hun fabriek in China

Geurbestrijding met twee machines

De Grobest Group wilde bewijs dat de Aerox-Injector de geur van de vijf productielijnen kon verminderen zonder veel machines. Samen met Grobest Shunde bedachten we een oplossing om alle proceslucht samen te voegen in een gesloten plenum. Door het installeren van een door frequentie gestuurde ventilator, die lucht uit het plenum haalt, hoefde de fabriek maar twee Aerox-Injectors te installeren om alle proceslucht te behandelen. Omdat Grobest tevreden was met onze technologie besloten ze nog een Aerox-Injector te installeren in hun fabriek in India.

Flexibele geurbestrijding

Deze Aerox-Injectors, en de ventilator, kunnen op meerdere capaciteiten werken. Grobest kan daarom de machine op een lagere stand zetten als minder productielijnen in gebruik zijn. Hierdoor is de energieconsumptie lager en is er geen terugstroom naar de lijnen die niet in gebruik zijn. Uiteindelijk had Grobest minder machines nodig dan ze dachten en hebben ze een flexibele en duurzame geurbestrijdende oplossing.

Over de opdrachtgever

Grobest is opgericht en 1974, en is sindsdien uitgegroeid to ruim 3,500 werknemers, met vestigingen in heel China, India, Indonesië, Maleisië, de Filipijnen, Taiwan, Thailand en Vietnam.

Aerox-Injector

De Aerox-Injector is een innovatief geurbestrijdingssysteem gebaseerd op injectietechnologie dat aan het uiteinde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. Al meer dan 250 fabrieken over de hele wereld profiteren van onze bewezen effectieve technologie.

Aerox RCO

De Aerox-RCO is een innovatief emissiecontrolesysteem gebaseerd op katalytische technologie dat aan het einde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. De Aerox-RCO (Regeneratieve Katalytische Oxidizer) vernietigt de emissies.

Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?