Perfect Companion

Compact geurreductiesysteem

Perfect Companion in Thailand koos voor de Aerox-Injector om zijn compactheid en effectieve geur reductie

Perfect Companion produceert droog diervoeder. Het diervoeder wordt geproduceerd door het gebruik van meerdere extruder lijnen. Het bedrijf wilde zijn geuruitstoot heel erg verminderen. Ze vonden echter dat scrubbers niet effectief genoeg waren en gingen daarom op zoek naar alternatieven.

Compact geur reductie systeem

Het Thaise bedrijf bestelde een Aerox-Injector in 2011. Er was gekozen om de machine op een van de extruder lijnen neer te zetten om geur te bestrijden. Een belangrijk element was dat de installatie compact en efficient moest zijn omdat de fabriek gelimiteerd plek had. De luchtstromen die de machine moest behandelen kwamen van de droger en de koeler. De lucht was eerst schoongemaakt door een cycloon en vervolgens samengevoegd in een centrale leiding. Hierdoor kon één Aerox-Injector de gehele luchtstroom behandelen.

Meerdere extruder lijnen

Na een grondig validatie proces waarmee we het effect van de Aerox-Injector en de koude plasma technologie lieten zien, besloot Perfect Companion om meer Aerox-Injectors te plaatsen. In totaal staan er nu drie Aerox-Injectors in de fabriek van Perfect Companion.

Over de opdrachtgever

Perfect Companion Group zet zich in om de kwaliteit van leven te verbeteren voor zowel mens als dier.

Aerox-Injector

De Aerox-Injector is een innovatief geurbestrijdingssysteem gebaseerd op injectietechnologie dat aan het uiteinde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. Al meer dan 250 fabrieken over de hele wereld profiteren van onze bewezen effectieve technologie.

Aerox RCO

De Aerox-RCO is een innovatief emissiecontrolesysteem gebaseerd op katalytische technologie dat aan het einde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. De Aerox-RCO (Regeneratieve Katalytische Oxidizer) vernietigt de emissies.

Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?