Petfood Run

Een modern en getest productieproces

De eerste diervoederproducent op Ile de la Réunion koos voor de Aerox-Injector om geur vanuit de diervoeder productielijnen te verwijderen.

Als het eerste bedrijf op het eiland dat diervoeder ging produceren is Petfood Run er op uit om de competitieve markt die afhankelijk is van import te veroveren. De fabriek is toegewijd aan het produceren van croquettes, een product voor het voeren van honden en katten. De nieuwe fabriek beschikt over een modern productieproces en houd er een hoge technische standaard op na. Het proces is uitvoerig getest, ook door eigenaren van honden en katten. Naast het willen worden van het eiland grootste producent in diervoeder wil Petfood Run ook een aantal andere doelen nastreven. Bijvoorbeeld: een gebruik vinden voor de bijproducten van het gevogelte voer, een expertise ontwikkelen binnen de lokale agro-industrie en om een alternatief op import te bieden. Een impressie van het bedrijf en de fabriek kan je hier vinden.

Ile de la Réunion, locals en toerisme

Ile de la Réunion is een wonderschoon eiland in de Indische Oceaan, gelegen ten oosten van Madagascar en ten zuidwesten van Mauritius. Met steden aan de kust, toerisme gedurende het hele jaar en wilde dieren zijn bedrijven veel bezig met duurzaam produceren. Geur uitstoot staat ook op de lijst van onderwerpen waar bedrijven mee bezig zijn. Petfood Run koos voor Aerox als leverancier van een geurreductie probleem om de duurzaamheid van de Aerox-Injector.

Geur bestrijdings efficiënt wordt geregeld gecontroleerd, sinds het begin in orde

Vanaf het voorjaar van 2013 staat een Aerox-Injector de gezamenlijke luchtstroom van de extruder, de droger en de koeler te behandelen. Door de kleine omvang van het systeem was het mogelijk om het binnen in de fabriek te installeren en aan de hoofdleiding te koppelen. De enige verandering voor de buitenwereld is het verdwijnen van de geur van de fabriek, er zijn geen veranderingen aan de buitenkant van de fabriek gemaakt. De effectiviteit van de machine wordt geregeld gecontroleerd maar de fabriek voldoet sindsdien aan alle lokale geurnormen.

Aerox-Injector

De Aerox-Injector is een innovatief geurbestrijdingssysteem gebaseerd op injectietechnologie dat aan het uiteinde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. Al meer dan 250 fabrieken over de hele wereld profiteren van onze bewezen effectieve technologie.

Aerox RCO

De Aerox-RCO is een innovatief emissiecontrolesysteem gebaseerd op katalytische technologie dat aan het einde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. De Aerox-RCO (Regeneratieve Katalytische Oxidizer) vernietigt de emissies.

Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?