Vissenvoer

De processen in de visvoerindustrie stoten veel lucht uit met stinkende deeltjes. Dit kan voor geuroverlast zorgen in de omgeving.

Vissen- en garnalenvoer

In het productieproces van vissen- en garnalenvoer worden de pellets vaak naar de droger geleid via pneumatisch transport. Nadat ze gedroogd zijn, vallen de pellets in de koeler. Andere bronnen van geuroverlast zijn de lucht die vrijkomt bij de extrusie, het drogen en het koelen. Hoeveel lucht per pelletlijn moet worden geneutraliseerd, hangt er onder meer vanaf of de lucht van de koeler naar de droger gerecycled wordt.

Meerdere productielijnen

Eén compacte Aerox-Injector kan de totale hoeveelheid lucht behandelen afkomstig van een complete productielijn. Vaak is het zelfs mogelijk om gecombineerde luchtstromen van meerdere productielijnen te behandelen met slechts één Aerox-Injector.

Tevreden buren

Wij adviseren u graag over de beste geurreductie-oplossing voor uw fabriek. De injectietechnologie voorkomt dat de Aerox®-Injector verontreinigd raakt door stof of vettige lucht. Zo blijft de installatie optimaal werken en blijven uw buren tevreden.

Succesverhalen

Industrieën die wij bedienen

Diervoer
Vissenvoer
Huisdierenvoer
Renewable ingredients
Rubber
Oliehoudende Zaden
Voeding
Overige Industrieën
Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?

Aerox-Injector

De Aerox-Injector is een innovatief geurbestrijdingssysteem gebaseerd op injectietechnologie dat aan het uiteinde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. Al meer dan 250 fabrieken over de hele wereld profiteren van onze bewezen effectieve technologie.