Huisdierenvoer

Bij de productie van droog en ‘nat’ huisdierenvoer komen veel sterke geuren vrij. Dat is vervelend voor de omgeving van de fabriek en schaadt het bedrijfsimago.

Geuren van huisdierenvoer

Bij de productie van droog voer ontstaan er veel onaangename geuren bij de extrusie en het drogen, die onvermijdelijk hun weg vinden door de schoorsteen. Soms zorgen ook de maalmachines voor stank.

De Aerox-Injector kan de geur van huisdierenvoer voor > 80% neutraliseren

Luchtstromen tot 90.000 m3/h

Aerox heeft jarenlange ervaring met geurbestrijding in diverse takken van industrie. Onze compacte Aerox-Injector kan gecombineerde afvoergassen tot 90.000 m3/h behandelen van bijvoorbeeld de extruder, de droger en de koeler. In veel gevallen kunnen we een geurreductie tot 95% realiseren.

‘Groene’ geurreductie

Door de Aerox technologie te implementeren, hebben fabrieken over de hele wereld al gekozen voor een ‘groene’ oplossing. Onze duurzame installatie is goed voor het milieu én voor de relatie met de buren.

Industrieën die wij bedienen

Diervoer
Vissenvoer
Huisdierenvoer
Renewable ingredients
Rubber
Oliehoudende Zaden
Voeding
Overige Industrieën
Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?

Aerox-Injector

De Aerox-Injector is een innovatief geurbestrijdingssysteem gebaseerd op injectietechnologie dat aan het uiteinde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. Al meer dan 250 fabrieken over de hele wereld profiteren van onze bewezen effectieve technologie.

Aerox RCO

De Aerox-RCO is een innovatief emissiecontrolesysteem gebaseerd op katalytische technologie dat aan het einde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. De Aerox-RCO (Regeneratieve Katalytische Oxidizer) vernietigt de emissies.