Industriële Geurreductie Rusland

Aerox Injector Industriële Geurreductie in Rusland

In veel industrieën komen onaangename geuren vrij in de lucht die kilometers ver kunnen reizen. Gelukkig is er een manier om deze geuren te verminderen. Niet voor niets hebben overheden en klanten over de hele wereld onze Aerox Injector industriële geurreductie systemen erkend als de best beschikbare technologie op de markt. Met meer dan 30 jaar ervaring is Aerox gespecialiseerd in industriële geurbestrijding wereldwijd. Onze geurreductiesystemen, geplaatst in meer dan dertig landen, waaronder Rusland, bedienen een enorm aantal klanten en zelfs meer mensen in de directe omgeving.

Geurcontrolesystemen in Rusland voor elke branche

We zijn er trots op dat we onze klanten wereldwijd de beste duurzame oplossingen voor geurbestrijding kunnen bieden. Onze geurreductiesystemen zijn inzetbaar in talloze industrieën, zoals de vissenvoerindustrie, dierenvoerindustrie, huisdierenvoerindustrie, tabaksindustrie, rubberindustrie, oliezaadindustrie en voedingsmiddelenindustrie, en nog veel meer. Bent u op zoek naar een zeer effectief geurcontrolesysteem zonder afval? Neem direct contact met ons op voor meer informatie!

Bezoekadres

Aerox b.v.
Utrechtseweg 4a
3451 GG Vleuten

Tel: 030 677 91 80
E-mail: info@aerox.nl

Blijf op de hoogte
Direct contact opnemen
Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?

Aerox-Injector

De Aerox-Injector is een innovatief geurbestrijdingssysteem gebaseerd op injectietechnologie dat aan het uiteinde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. Al meer dan 250 fabrieken over de hele wereld profiteren van onze bewezen effectieve technologie.

Aerox RCO

De Aerox-RCO is een innovatief emissiecontrolesysteem gebaseerd op katalytische technologie dat aan het einde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. De Aerox-RCO (Regeneratieve Katalytische Oxidizer) vernietigt de emissies.