British American Tobacco

Uitstekende geurreductie in tabak

British American Tobacco is erg tevreden met de Aerox-Injector, ze installeren er op elke plek waar het nodig is één.

Tabak veroorzaakt een hele sterke geur, in veel gevallen veroorzaakt dit klachten. British American Tobacco (BAT) heeft testen uitgevoerd in de fabriek in Servië om te bepalen hoeveel geur de Aerox-Injector reduceert. De resultaten lieten een hele hoge hoeveelheid geurreductie zien wat ervoor zorgde dat BAT hun eerste order plaatste.

Nog twee Aerox-Injectors

Na de succesvolle installatie in Servië in 2006 werd Aerox gevraagd om ook testen uit te voeren in de fabriek in Hongarije. De koude plasma technologie liet weer uitstekende resultaten zien in het reduceren van tabaksgeuren. Door de goede samenwerking werd Aerox ook uitgenodigd om te kijken naar geurreductie in de fabriek in Nederland. Deze fabriek produceert roltabak. Hoewel het niet helemaal hetzelfde product is bewees de Aerox-Injector weer een hoge hoeveelheid geurreductie. BAT heeft nu Aerox-Injectors in drie van hun fabrieken staan.

Over de opdrachtgever

British American Tobacco plc is a British multinational company that manufactures and sells cigarettes, tobacco and other nicotine products.

Aerox-Injector

De Aerox-Injector is een innovatief geurbestrijdingssysteem gebaseerd op injectietechnologie dat aan het uiteinde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. Al meer dan 250 fabrieken over de hele wereld profiteren van onze bewezen effectieve technologie.

Aerox RCO

De Aerox-RCO is een innovatief emissiecontrolesysteem gebaseerd op katalytische technologie dat aan het einde van een productieproces of in de schoorsteen wordt geïnstalleerd. De Aerox-RCO (Regeneratieve Katalytische Oxidizer) vernietigt de emissies.

Ook ontdekken hoe wij wereldwijd geuroverlast oplossen met een duurzaam en betrouwbaar product?